Loading..
Pieni hetki...

Tuote on lisätty ostoskoriin.Ehdot

Ehdot

Yleiset toimitusehdot

  • Yli 95,00 € ylittävät tilaukset toimitetaan veloituksetta
  • Alle 95,00 €:n tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 €

Toimitustavat

Postipaketti SmartPOST -automaattiin 5,90 €

Tilauksesi toimitetaan postipakettina valitsemaasi SmartPOST-pakettiautomaattiin kiinteään hintaan 5,90 €, paketin koosta tai painosta riippumatta. Saat tekstiviestillä puhelimeesi lähetyksen saapumisilmoituksen sekä PIN-koodin, jolla saat paketin noudettua automaatista - muista antaa voimassa oleva matkapuhelinnumerosi tilausta tehdessäsi. SmartPost-paketti saapuu automaattiin tavallisesti 1 – 2 arkipäivän kuluttua lähettämisestä. Jos automaatti on täynnä tai siinä on vika, paketti ohjautuu lähimpään postitoimistoon.

Toimitusaika

Toimitusaika keskimäärin 2-5 arkipäivää. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, toimitamme sen jälkitoimituksena. Tilaaja voi vaihtoehtoisesti hyväksyä joko viivästyneen tuotteen jälkitoimituksen tai perua jälkitoimituksen. Jälkitoimituksen postikulut veloitetaan normaalisti. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta alle 45 €:n jälkitoimituksia.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutapana on verkkopankkimaksu, Visa, Visa Electron tai MasterCard. Maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj.

Paytrail-tuoteseloste

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Veijo Kinnunen Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0600 41005

Ehtojen soveltaminen

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Kinnunen Oy:n jasen asiakkaiden väliseen kaupankäyntiin. Kinnunen Oy, joka toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä käytetään jäljempänä nimitystä Myyjä. Myyjän asiakasta, joka toimii tuotteiden ja palveluiden ostajana käytetään jäljempänä nimitystä Asiakas.

Tilaus

Sopimus tuotteen tai palvelun toimittamisesta syntyy kun Asiakas jättää Myyjälle tilauksen. Tilauksen tekijä tulee ilmoittaa tilausta tehdessään toimitukseen liittyvät seuraavat perustiedot kuten Asiakkaan nimi, puhelinumero, osoite, asiakasnumero sekä toimitus- ja laskutusosoite.

Toimitus

Myyjä toimittaa Asiakaan tilaamat tuotteet ja palvelut ainoastaan Suomen alueelle, ellei Asiakkaan kanssa erikseen muuta sovita. Asiakas vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta Myyjälle sekä siitä, että toimittajalla on mahdollisuus toimitusajankohtana toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta alle € 45 jälkitoimituksia.

Hinnat

Myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin liittyvät huomautukset on tehtävä Myyjälle kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä lukien. Myyjä pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomasta syystä.

Vaaranvastuun siirtyminen

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan asiakkaalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi jollei kirjallisesti toisin ole sovittu.

Takuu

Myyjän takuu perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen ja se kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen tai raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta käytöstä aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin.

Virhevastuu ja tuotevastuu

Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu- ja raakaaine- tai valmistusvirheestä sen suoritettuun myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asentamisesta tai huoltamisesta.

Toimituksen viivästyminen

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen viivästyksestä tai virheellisyydestä asiakkaalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja, kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Tuotevirheet

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä Myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua asiakkaan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisen tuotteen korvaus- tai korvaamatta jättämispäätös annetaan, kun virheelliseksi ilmoitettu tuote on tutkittu joko myyjän tai valmistajan edustajan toimesta.

Tuotteen palauttaminen ja vaihtaminen

Asiakkaalla on oikeus Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti vaihtaa tai palauttaa tilaamansa tuotteen ottamalla yhteyttä Myyjään sähköpostitse osoitteeseen beautyhair@kinnunen.fi 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottopäivästä.

Liitä palautusta koskevaan viestiin seuraavat tiedot:

  • tilausnumero, asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero
  • palautettavat tuotteet
  • tilausvahvistus

Saatuaan ilmoituksen palautuksesta, Myyjä antaa ohjeet tuotteiden palauttamiseen vastausviestillä.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia alkuperäispakkauksessaan olevia tuotteita. Jos palautettava tuote on sinetöity, sinetin tulee olla tuotteessa avaamaton. Myyjä ei vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu myyjälle 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottopäivästä yllä mainitulla tavalla.

Mikäli tuotteen palautus/vaihto ei johdu Myyjästä tai tuotevirheestä, vastaa Asiakas palautuksesta/vaihdosta aiheutuvista kustannuksista.

Myyjä ei lunasta postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia. Myyjä ei vastaa virheistä ja vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteelle asiakkaalla virheellisestä säilytyksestä tai käsittelystä tai tuotteen käyttämisestä sille sopimattomalla tavalla tai sopimattomissa käyttöolosuhteissa. Asiakkaan tulee itse varmistaa tuotteen soveltuvuus aiottuun käyttötarkoitukseen. Mikäli tuotteen palautus ei johdu Myyjästä, vastaa Asiakas palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Erimielisyyksien ratkaisu

Myyjän ja Asiakkaan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.